Kalkoenreepjes met pasta

Hoeveelheid energie per portie:Calorieën: 600Koolhydraten: 78 g Vet: 18 g Eiwit: 32 g Broodeenheden: 6,5

Kalkoenreepjes met pasta

Bereiding

Bereidingstijd: 25 Minuten
Gaartijd: 10 Minuten
Calorieën per portie: 600

De kalkoenreepjes:

De olie in een anti-aanbak pan met hoge rand opwarmen. Het kalkoenvlees met peper, curry en paprikapoeder op smaak brengen. Het kalkoenvlees in de pan aanbakken en met meel bestrooien. De fijn gehakte uien, champignons en paprika toevoegen, kort meebakken. Met de kipbouillon afblussen en afgedekt voor ongeveer 10 minuten bij matig vuur garen. Naar smaak met wat zout op smaak brengen. Als laatste wat slagroom toevoegen.

De pasta naar aanwijzingen op verpakking koken.

Ingrediënten (2 porties)

  • 140 g pasta, rauw
  • 400 g vers fruit
  • 20 g taugé
  • Azijn, vers gemalen peper, zout, wat mosterd.
  • 120 g kalkoenfilet, in fijne reepjes gesneden
  • 1 kleine ui, schillen, fijn gesneden
  • 2 TL kruidenmix, verse of diepgevroren, fijn gesneden
  • 200 ml kant-en-klare kip- of vleesbouillon
  • 2 TL tarwebloem
  • 2 EL slagroom 30 % vet (30 g)
  • 80 g bladsalade (verschillende soorten, afhankelijk van het aanbod), schoongemaakt, in eetbare stukjes gesneden
  • 2 TL olijfolie (10 g)
  • 2 eetlepel water
  • 1 EL olijfolie (10 g)
  • 400 g champignons, schoongemaakt, in stukjes gesneden
  • beetje paprikapoeder
  • 1 kleine paprika, gewassen en in repen gesneden
  • Beetje curry