Eén bedrijf - 2 miljoen klanten - een succesdieet

Een gezinsbedrijf, gespecialiseerd in slechts één onderwerp: succesvol afslanken

Met veel toewijding en gevoel voor het onderwerp dieet wordt ons bedrijf al meerdere decennia vanuit Darmstad gerund. In vergelijking met anderen aanbieders van formulediëten, concentreert Precon zich met het BCM-dieet al sinds het begin alleen op het onderwerp “vermageren door diëten”. Daarbij willen de beide eigenaren ook vandaag nog de vinger aan de pols houden en staan zijn voortdurend in contact met alle medewerkers en vooral met onze klanten, met gespecialiseerde artsen en onze ervaren voedingsdeskundigen. Het doel van alle medewerkers is elke dag weer dat onze klanten op de lange termijn afslanken met ons dieet en daarnaast tevreden zijn met de Precon BCM producten en onze aanvullende adviesdiensten. Want Precon biedt behalve 15 heerlijke producten ook handige dieettips en lekkere, gezonde recepten. Om nog maar te zwijgen over ons gratis servicenummer 00800 2500 3500, dat u van maandag tot zaterdag tussen 08 en 20 uur kunt bellen. De medewerkers van onze klantenservice beantwoorden graag al uw vragen en nemen uw bestellingen ook telefonisch of per e-mail aan.

Seit 30 Jahren erfolgreich - das Original

1986 hat Precon die original BCM-Diät entwickelt. Durch unser Unternehmen hat BCM seinen Weg auf den deutschsprachigen Markt gefunden. Seit da an steht die Firma Precon für qualitatives und langfristiges abnehmen. Unsere original BCM-Diät wurde in enger Zusammenarbeit mit Ärzten und Ernährungsberatern entwickelt. Im Gegensatz zu vielen anderen Pulver-Diäten, von denen viele erst nach 1986 aufgetaucht sind, profitieren wir von unserer langjährigen Erfahrungen und dem ständigen Feedback von mittlerweile über 2 Millionen Diät-Teilnehmern. Der ständige Kontakt mit unseren Kunden veranlasst uns immer wieder dazu unsere Produkte weiterzuentwickeln und unsere Produktpalette zu erweitern.

Voortdurend doorontwikkeld – talrijke smaken

Wij realiseerden ons al gauw dat één de belangrijkste criteria van een dieet de motivatie van onze dieet-deelnemers aan het is. Deze motivatie bewerkstelligt Precon op drie manieren:

  1. Precon werkt
  2. Precon smaakt
  3. Precon is veelzijdig

Zonder vermageringsresultaat wordt een dieet al gauw een dagelijkse frustratie. Dit willen wij niet! Daarom hebben wij een speciale shake voor de twee eerste dagen van uw dieet ontwikkeld, die uw lichaam optimaal voorbereidt op uw dieet en waarmee u na enkele dagen reeds de eerste successen op uw weegschaal ziet. Bovendien zijn al onze producten heel lekker. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten nemen wij al 30 jaar altijd weer ruim de tijd. Pas als de smaak naar tevredenheid is van ons management, onze medewerkers en uiteindelijk ook van onze klanten, wordt een nieuw product verkocht. Maar wij zijn ons ervan bewust dat smaken behoorlijk kunnen verschillen en daarom hebben wij besloten een grote diversiteit aan smaken aan te bieden – 15 lekkere smaken staan in onze winkel voor u klaar. En om u ook veel afwisseling in uw dieet te kunnen garanderen, bieden wij u zowel shakes als repen en soepen aan. Zo blijft u met Precon gemotiveerd bezig!

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons

Wij willen u niet zomaar dieetproducten zo voordelig mogelijk verkopen. Wij geloven dat u tijdens uw dieet kwalitatief echt hoogwaardige ingrediënten dient te nuttigen, wat u elke dag weer niet alleen aan de lekkere smaak van onze dieetproducten mag merken. Daar staan wij voor! Daarom gebruiken wij sinds 1986 alleen de beste ingrediënten – natuurlijke smaakstoffen en hoogwaardige melkeiwitten zijn slechts een paar voorbeelden van het verschil met andere goedkope dieetshakes.


Wij zijn uw competente lokale dieetdeskundigen:

  • Ervaren, gekwalificeerd personeel adviseert en begeleidt u, vóór, tijdens en na uw dieet
  • vele jaren ervaring op dieetgebied alsook speciaal opgeleide deskundigen
  • persoonlijke adviesgesprekken, op maat voor u

Zoek hier naar uw lokale deskundigen en laat u adviseren