Zo werkt ons Precon BCM-dieet

In slechts drie fasen naar uw droomgewicht: startfase, vermageringsfase en onderhoudsfase.

1e Fase: uw startfase - eenvoudigweg beginnen met uw dieet

Met onze Start Shake Vanille kunt u op elk gewenst moment beginnen. De Precon BCM Startfase duurt twee dagen. U bereidt uw lichaam voor op het vetverlies. In plaats van de gebruikelijke maaltijden neemt u dagelijks vijf porties Precon BCM Start. Dit is een speciale dieetshake, die alleen voor de twee eerste dagen is bedoeld. De shake bevat ongeveer 900 kcal per dag, de koolhydratenvoorraad raakt op en uw stofwisseling past zich aan.

Lees hier meer over de startfase van het Precon BCM Dieet
Op beide startdagen 5 Start Vanille Shakes per dag

Voor een succesvolle start kiest u, indien mogelijk, rustige dagen waarop geen etentjes of feestjes gepland staan. Wij raden een weekend aan. Het is heel belangrijk dat u dagelijks twee tot drie liter mineraalwater of ongezoete kruiden- en vruchtenthee drinkt. Ook tot vier koppen koffie met een beetje magere melk en zonder suiker zijn prima maar u kunt natuurlijk wel zoetjes gebruiken.

2e Fase: uw afslankfase - 3 maaltijden per dag en vermageren

Lees hier meer over de startfase van het Precon BCM Dieet
Twee Precon-producten en een normale maaltijd per dag tijdens de vermageringsfase

Door de beide startdagen bent u op uw dieet ingesteld. Nu kunt u weer tot de orde van de dag overgaan. Vanaf nu staan namelijk dagelijks drie maaltijden op uw eetschema: twee in de vorm van Precon BCM-producten en de derde maaltijd bestaat geheel uit normaal eten met ongeveer 500 tot 600 kcal.De volgorde van de maaltijden kunt u elke dag anders kiezen. De normale maaltijd kunt u morgens, ’s middags of als avondeten gebruiken.

3e Fase: uw onderhoudsfase - zodra u uw streefgewicht hebt bereikt

Tijdens de derde en laatste fase van uw dieet gebruikt u in plaats van twee Precon BCM-producten dagelijks één product. U begint bijvoorbeeld met uw ontbijt en lunch zelf te maken en alleen nog ’s avonds een Precon BCM-product te gebruiken. Uw gewicht stabiliseert zich of daalt alleen nog licht. Als uw gewicht een poosje stabiel is, kunt u de Precon BCM-producten geheel weglaten en voor alle drie de maaltijden normaal voedsel bereiden. Hou echter altijd het aantal calorieën en de voedingsstoffen in de gaten.

Drie normale maaltijden of een Precon-product en twee normale maaltijden
Drie normale maaltijden of een Precon-product en twee normale maaltijden


Lees hier meer informatie: