Na de zwangerschap:
Het is leuk, om een slanke moeder te zijn.

Adriana, 34 jaar

Adriana begon haar dieet met 86 Kg. Vandaag is ze er trots op dat ze een slanke moeder is. Lees hier meer over haar ervaringen.

Mijn motivatie

Adriana, startgewicht 90 kg

Adriana werkte 10 jaar in een Italiaans restaurant en at bijna iedere avond tegen middernacht een warme maaltijd. Toen kreeg ze de tip van een vriendin om het Precon BCM dieet te proberen na haar eerste zwangerschp. Na de geboorte van haar eerste kind woog ze 90 kg.

Mijn programma: Precon BCM-dieet

Nadat ik opgehouden was met borstvoeding voor mijn zoon, ben ik gelijk begonnen met het Precon BCM dieet. Het bleek makkelijk vol te houden te zijn en bovendien pastte het dieet binnen mijn dagelijkse bezigheden. Ik bezoek ook regelmatig de Precon BCM adviserus, die mij meer tips geven om af te slanken en om mijn eetgewoontes te verbeteren. Tot mijn tweede zwangerschap kon ik zonder problemen mijn streefgewicht vasthouden. Na de geboorte van mijn tweede kind was ik wel weer aangekomen tot 86 kg, maar gelukkig werkte het Precon dieet ook een tweede keer. Voor mij was dit dieet ideaal!

Ondanks twee kleine kinderen kon ik wederom het dieet succesvol volgen. In de ochten en in de avond heb ik meegegeten met mijn twee kinderen. Zij kregen hun maaltijd en ik heb steeds een Precon BCM maaltijd genuttigd. Iedere middag maakte ik voor mijzelf en voor mijn kinderen een normale gezonde maaltijd klaar. Wat voor mij bijzonder goed werkte tegen hongeraanvallen, was de BCM Kruiden Speciaal. Op zondag mocht ik dan genieten van een heerlijk stuk taart.

Mijn eindresultaat

Voor mij is het Precon BCM dieet het enige dieet, dat mij op een gezonde en succesvolle wijze laat afvallen. Het belangrijkste voor mij is dat ik mijn streefgewicht ook daadwerkelijk vast kan houden. Ik heb ondertussen vele vriendinnen kunnen overtuigen van het Precon dieet.  Toen ik eenmaal ervaren mocht hoe het is om slank te zijn, besloot ik om nooit meer overgewicht te willen hebben.

Begin met uw dieet